Chapter 64 - "Summer"

1 Månade senare
"Sista låten nu" sa David och jag tog på mig hörlurarna"Well it´s good to hear your voice I hope your doing fine and if you ever wonder I´m lonely here tonight. I´m lost here in this moment and time keeps slipping by. And if I could have just one wish I´d have you by my side oh oh I miss you oh oh I need you. And I love you more then I did before and if today, I don´t see your face. Nothing´s changed, no one can take your place. It´s get harder everyday. Say you love me more then you did before and i´m sorry it´s this way. But I´m coming home I´ll be coming home and if you ask me I will stay I wll stay"

Ur Justins perspektiv:
Jag hörder en tjej sjunga en låt. Jag gick emot den sudion och ju närmre jag gick desto mer hörde jag av den vackra rösten. Rösten påminde mig om någon men jag vet inte vem.
"Riktig bra Alicia" hörde jag David säga. Alicia var här. Tjejen som jag älskade och gör fortfarande. Tjejen som jag hade drömt om, både på morgonen och på kvällen. Min Alicia var här. Jag kände hur nervositeten började krypa fram när jag såg henne kom ut från det lilla rummet. Hon satte sig brdvid David och de började prata om nånting, men jag hörde inte vad de pratade om.
"Oj hej Justin, är du redan här?" sa David och kollade på mig. Alicia vände sig bakåt och kollade chockat på mig, hon ställde sig upp och sprang förbi mig ut.

Ur Alicias perspektiv:
Jag hade inte sett honom på ett år och nu när han stog framaför mig så kunde jag inte hålla mig, så jag sprang ut med tårar i ögonen. Justin hade förändrats. Han hade blivit längre, håret var också kort men han var lika snygg som när jag var kär i honom. Mina känslor för Justin hade inte tagit slut, det skulle dom aldrig göra, men de hade bivit mindre men nu när jag såg honom så fick jag mer känslor för honom än jag hade förr.
"Alicia" hörde jag Justin ropa. Jag kollade bak och såg hur han sprang emot mig, en minut senare stog han precis framför mig.
"Varför sprang du?" frågade han och jag skrattade till - glädjelöst.
"Justin jag har inte träffat dig på över ett år och nu så stog du där, hur trode du att jag skulle reagera?" frågade jag och la armarna i kors.
"Jag visste inte att du skulle reagera så" sa han och kollade rakt in i mina ögon
"Whatever" sa jag och rykte på axlarna "Hoppas ditt liv har varit som helvete och hoppas att det helvete pågår länge" sa jag och Justin kollade chockat på mig.
"Du har förändrats" sa han och kollade på mig


"I´m not the only one, Justin"

"Jag är inte den enda, Justin" sa jag och log
"Så du menar att jag har förändrats?" frågade Justin
"Ja" sa jag och nickade "Din klädsel, din längd och din personlighet" sa jag
"Personlighet?" frågade han och jag log
"Du har blivit en idiot som bara bryr sig om pengar och kändisskapet" sa jag och han kollade chockat på mig
"Är det vad du tror om mig nu?" frågade han och la sin hand på min kind
Jag kollade på hand hand med en blick som kan tolkas såhär ta-bor-handen-annars-ligger-du-illa-till. Han tog bort handen "Nej det är inte vad jag tror om dig, utan vad jag vet om dig" sa jag
Sen så vände jag på klacken och gick till trottaren. Efter två minuter så satte jag mig i en taxi och åkte emot hotellet.

*

"Varför sprang du ut igår när du såg Justin?" frågade David dagen efter
"Lång historia" sa jag och suckade
"Jag finns här om du vill prata om det" sa han och jag log stort
"Vi är klara nu" sa han och jag ställde mig upp
"Då syns vi om 3 dagar" sa han och jag nickada "Hej då"
"Ciao" sa jag och vinkade

*

"Summer" skrek jag när jag såg henne utanför starbucks. Vi hade pratat igår kväll och bestämt att vi skulle träffas utanför starbucks. Vi hade inte träffats sen sommras.


(ignonera mickarna)
"Alicia" skrek hon och kramade mig "Jag har saknat dig" sa hon efter att vi hade kramats klart.
"Jag med" sa jag och log.
"Hatar du fortfarande att shoppa?" frågade hon
"Mm" sa jag och nickade. Hon suckade men sen så log hon.
"Well, då blir det tråkigt för dig, för nu ska vi shoppa" skattade hon och tog tag i min hand. Jag suckade men följde efter henne. Summer var fortfarande den Summer som jag älskade.


Postat av: Mia

Gud vad bra!!! jag hade längtat så mycket:)

2012-02-04 @ 22:00:49
Postat av: Cherry

Jättebra skrivet :)) <3 Har också längtat :))

2012-02-05 @ 20:56:39
Postat av: sara

meeeeeeeeeeer<3

2012-02-06 @ 17:21:12
Postat av: emma

jätte bra:)<3

2012-02-14 @ 19:26:11
Postat av: Titti

Jättebra :)<3

2012-02-19 @ 07:58:51
Postat av: Titti

JÄTTEBRA :)<3

2012-02-19 @ 08:00:05

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: