Chapter 58 - "Do You Remember Me?"

"Låtsas som att du inte vet" sa hon och log "Okej, okej berätta till mig senare" sa hon och gjorde en gäst med händerna. Jag skrattade åt henne och fortsatte med dansen.


"Så berätta nu" sa Summer och log
"Vad ska jag berätta?" frågade jag och tog fram kläderna att byta om till
"Vad som pågår mellan dig och Bieber" sa hon och log stort
"Ingenting händer mellan mig och Bieber" sa jag
"Vad menar du?" frågade Summer chockat "Men ni pratade med varandra och log emot varandra, betyde det ingenting?" frågade hon igen och jag skakade med huvudet
"Nej" sa jag och gick in till badrummet för att byta kläder

*

"Fyndat kläder på soptippen?" sa Brooke och skrattade
"Hellre det, än dina tajta kläder som man inte kan andas i" sa jag och log falskt. Hon sa ingenting utan vände klacken och satte sig vid ett bord med sina knähundar.
"Vart ska du?" frågade Summer efter att vi hade ätit upp våran lunch


"U Coming?"

"Jag ska till musiksalen för att träna lite till låten" sa jag och log "Hänger du med?" frågade jag och Summer skakade på huvudet
"Jag måste också träna" sa hon och log
"Okej, syns senare" sa jag och vinkade

*"Do you remember me? All the memories of you and me? All the beutiful days we spend togheter? Was that all bullshit? So tell me now, what can I do to make you remember everything about you and me?
So many memories, so many days, so many months and everything I got is just the things in my brain. I´ve tried to forget you, but every time I turn my head I see your face, everywhere I´m I see your name.
Sjöng jag och spelade gitarr med. Jag hade flera bättre låtar men just denna låt handlar om Justin och det känns som att jag behöver få ut mina känslor genom att sjunga om mig och Justin. Jag satte mig vid pianot för att spela melodin till min låt på piano, det gick faktiskt ganska bra. Medans jag spelade på piano så fick jag en idé till en annan låt, som jag skrev ner på ett papper.

"Mår du verkligen så dåligt pågrund av mig eller handlar låten om någon annan?" frågade Justin och jag kollade bak
"När kom du hit?" frågade jag chockat och Justin som stog i dörröpningen, tog några steg närmre mig
"Du svara aldrig på min fråga" sa han och log
"Du svara aldrig på min" sa jag och la armarna i kors
"Jag fråga först" sa han och höjde på ögonbrynen
"Ja, låten handlar om dig" sa jag och jag såg att han stelnade till.


Chapter 57 - "Tell Me Later"

Jag log en sista gång och gick sen in till biosalongen.


"Jag är så trött" sa Summer och kastade sig på sin säng när vi kom hem från bion. Jag skrattade åt henne och gick in till bdrummet för att byta om och för att ta bort mitt smink.
"God natt" sa jag
"God natt" sa Summer och några sekunder senare hörde jag hur hon andades tungt jag antar att hon sov. Jag försökte sova men det var svårt, riktigt svårt. Vad jag än gjorde så påminde det mig om Justin. Jag ställde mig upp och tog på mig en kofta, sen så gick jag ut för att ta friskluft. När jag var nära en bänk så hörde jag snyftningar bakom mig. Jag kollade bak och såg någons rygg. Jag kollade närmre och såg att det var en kille. När jag fattade vem det var så gick jag sakta bakåt men råkade gå på en kvist så det hörde ett ljud. Justin kollade bakåt och kollade chockat på mig. Han torkade bort sina tårar och sprang till mig. Jag försökte röra på mig men det hände ingenting.Jag vet inte hur men jag hade stelnat till.
"Alicia vad gör du här?" frågade Justin och snyftade till
"Kunde inte sova" sa jag och rykte på axlarna "Vad gör du här?" frågade jag och Justin kollade ner
"Inget speciellt" sa han och kollade upp igen
"Okej" sa jag och vände håll för att gå tillbaka till mitt rum
"Vart ska du?" frågade Justin och tog tag i min arm
"Tillbaka till rummet" sa jag
"Kan du inte stanna här?" frågade han och jag suckade
"Varför skulle jag?" frågade jag
"För jag behöver dig" sa han och kollade smärtsamt på mig
"Justin, varje gång jag ser dig så river du upp gamla sår, jag kan inte stanna kvar och låtsas som ingenting har hänt" sa jag och Justin släppte min arm
"Vet du hur mycket jag ångrar det?" frågade han och jag skrattade - glädjelöst - .
"Men det är försent Justin, finalen är om 2 dagar" sa jag och tog ett djupt andetag "Och du åker på turneé och jag hem, jag antar att en tonårskärlek tar slut lika snabbt som lågan i elden" sa jag och gick i från honom.

*

"Rise and Shine" sa Summer och drog av mig mitt täcke, som jag snabbt tog tillbaka
"Vi börjar om en halv timme, så du måste skynda dig" sa han och jag gick upp för att duscha
En halv timme senare så hade vi dansträning med jag ingen mindra Justin Bieber. Jag såg att Brooke försökte få kontakt med honom men han ignonerade henne så mycket som möjligt, vilket var riktigt kul att kolla på.
"Går det bra?" frågade Justin mig under dansträningen


"Yes"

"Ja" sa jag och log stort
Justin log tillbaka och gick vidare för att hjälpa en annan tjej.
"Okej, vad var det där?" frågade Summer såfort Justin gick
"Vad menar du?" frågade jag och rynkade på ögonbrynen
"Låtsas som att du inte vet" sa hon och log "Okej, okej berätta till mig senare" sa hon och gjorde en gäst med händerna. Jag skrattade åt henne och fortsatte med dansen.


Chapter 56 - "Movie Premiere"

"Nej" sa jag hårt och tog av mig ringen "Och den här ringen kan du ge någon som betyder lika mycket som jag gjorde en gång" sa jag och la ringen i hans hand. Sen så sprang jag ifrån honom.


Mina dagar gick ut på att träna på sången, träna till dansen, vara med Summer, äta och sova. Men idag så skulle vi på en film premiär.
"Vi ska träffas utanför om 10 minuter" sa Summer och jag nickade
"Okej allihopa" sa Maria "Tjejerna ska till en butik för att välja en klänning och sedan kommer ni gå till en frisör där ni kommer att bli sminkad och fixad i håret, killarna går till en annan butik och sedan till frisören" sa hon och kollade på sitt papper igen "Bilarna står utanför, så det är bara att gå" sa hon och folk började röra sig emot bilarna.

*

När vi kom fram till butiken så sprang alla tjejerna emot klänningarna och för första gången så var Brooke nöjd.
"Det här är ju som ett paradis" sa Summer och hoppade upp och ner medans jag skrattade åt henne
"Ta det lugnt Summer" sa jag och gav henne ett leende
"Har ni valt vad ni ska ha?" frågade en kassörska
"Jag vill ha nånting blått" sa Summer och log
"Det kan vi fixa" sa kassörskan och visade Summer vägen
Jag fortsatte kolla på klänningarna tills jag fastnade för en lila klänning.
"Den där ska du ha" sa Summer när jag kollade på klänningen
"Tycker du?" frågade jag chockat för jag visste att det inte var Summers smak
"Yes, den kommer att passa dig så bra" sa hon drömmande och jag slog till henne lätt på huvudet
"Har du valt nån klänning?" frågade jag och Summer nickade "Vart är den?" frågade jag och Summer pekade mot provhytten
"Jag ska prova den nu" sa hon
"Okej, jag ska också prova min" sa jag och tillsammans gick vi emot provhyttarna.

*"Du har en väldig fin hy" sa sminkösen när hon la på foundation
"Tack" sa jag och log
"Du använder väll inte så mycket smink?" frågade hon
"Nej, bara runt ögonen" sa jag och pekade på min svarat makeup runt ögonen. Jag älskade att ha mycket kajal, mycket med svart ögon skugga och mascara.
"Det syns" sa hon och log "Så där, nu är du klar" sa hon och jag kollade mig i spegeln. Det var en ganska naturlig sminkning med lila skuggning. Jag tackade henne och gick till den andra sidan av salongen för att bli fixad i håret. Just nu så var det Brooke och hennes knähundar som blev fixad. Det såg inte ut som att de blev nöjda för det ändrade sig hela tiden, efter ungefär 1 timme så blev dom klara."Så nu är du klar" log manen och jag tackade honom. Han hade lockat mitt hår precis som jag vela ha det.
Jag gick till Summer som stog utanför och tillsammans med så åkte vi tillbaka till lägret. Premiären skulle börja klockan 20.00 och klockan vara bara 17.19, så vi hade tid på oss. Tiden gick med att jag och Summer kollade på en film och åt massor med snacks till.
"Vi måste börja göra oss i ordning" sa Summer och kollade mot klockan som visade 19.23. Summer ställde sig upp och gick till badrummet.
"Gud vad fin du är" utbrast Summer när jag kom ut från badrummet med klänningen på
"Du ser inte heller så dum ut" sa jag och skrattade

*"Alicia, Alicia, Alicia" massor med papparazzis ropade mitt namn. Jag försökte att le mot så många jag kunde men det jag tänkte på var ´hur fan visste dom vem jag var?´. Medans jag gjorde en slängkyss till papparazzisarna kände jag någon kollade på mig. Jag kollade åt vänster och såg att Justin kollade på mig. Jag brydde mig inte om honom utan kollade framåt igen.Jag log en sista gång och gick sen in till biosalongen.


Chapter 55 - "He Still Love You"

"Men med mig Justin" sa jag och tog ett djupt andetag "Så är du färdig" med de orden så lämnade jag Justin Bieber bakom mig. Och det jag tänkte på? Well jag ska vinna den här tävlingen, bara för att se Brookes reaktion och så ska jag göra allting för att plåga Justin, precis som han gjorde med mig.


"Alicia" utbrast Summer såfort jag kom in igenom dörren "Vad har hänt?" frågade hon och jag tog av mig min kofta
"Inget speciellt" mumlade jag och satte upp håret i en hästsvans
"Du suger fortfarande på att ljuga" sa Summer och jag skrattade
"Okej, fine" sa jag och gjorde en gest med händerna "Jag såg Justin och Brooke kyssas" sa jag och rykte på axlarna medans Summer gapade
"Du skojar" sa hon efter några sekunder. Jag gav henne en blick som kan tolkas såhär varför-ska-jag-skoja-om-nånting-sånt-?.
"Idiot" mumlade Summer och satte sig på sin säng "Hur mår du?" frågade hon


"Fine"

"Bra" log jag och Summer kollade allvarlig på mig "Seriöst Summer, jag mår bra" log jag "Jag ska gå och byta om" sa jag och viftade med min kläder som jag hade i handen.  "Kom så går vi och köper nånting, jag är as hungrig" sa jag när jag kom ut från toaletten. Summer sa ingenting utan satte sig upp och gick ut efter mig.

*

"Så en vecka kvar, hur känns det?" frågade jag Summer och tog en klunk av min cola
"Bra" log hon "Men jag vet att du kommer att vinna" sa hon och blinkade med ena ögat
"Och hur vet du det?" frågade jag chockad
"Justin är en av de som sitter i juryn och den som har mest makt, alltså så blir det exakt som han säger" sa hon och jag fnös
"Justin kommer att välja Brooke då" sa jag och Summer log bussigt
"Va inte så säker på det" sa hon och pekade bakåt. Där stor Justin själv och kollade på oss. När jag mötte hans blick så såg jag smärtan i hans ögon. Det gjorde så ont att se på men det var hans val.
"Vem bryr sig om att han kollar på oss?" sa jag "Och vem tror han att han är?" sa jag med en anning arg ton
"Du bryr dig Alicia" sa Summer och log stort
"Nej det gör jag inte" sa jag och tog tag i hennes handled "Nu går vi, det börjar bli tråkigt och så börjar våran sånglektion om 5 minuter" sa jag och Summer skrattade
"Du vågar inte att erkänna om hur mycket du älskar honom" sa hon och jag stelnade till
"Jag älskar inte honom" mumlade jag och kollade ner
"Du suger på att ljuga, fortfaranade" sa Summer
"Summer, även om jag älskar honom kommer det inte att förändra nånging, han älskar Brooke" röt jag
"Alicia är du så blind så att du inte se hur mycket killen älskar dig?" frågade Summer och la armarna i kors
"Okej, fine om han nu älskar mig så skulle han inte gjort slut med mig" sa jag
"Han var tvungen, han älskar dig fortfarande och skulle du väntat på honom medans han var på turné?" frågade Summer
"Ja Summer det skulle jag" sa jag

*

Medans vi hade sånglektion så kände jag Brookes blickar i ryggen men jag ignonerade dom så mycket jag kunde, hon skulle inte vinna det här.
"Okej detta räcker för idag" sa våran sånglärare Maria "Kom ihåg att träna till låten som ni har valt att sjunga i finalen" sa hon och jag la mina papper i min pärm.


"What do you want?

"Vad vill du?" frågade jag Justin och gav honom ett fejk leende när han blockerade min väg
"Jag vill prata med dig mellan fyra ögon" sa han och jag fnös högt
"Aldrig" sa jag och gjorde en gest med händerna
"Never say never" log han och blinka med ena ögat
"Det är just det jag säger Justin, aldrig" sa jag och puttade hon löst
"Alicia jag måste verkligen prata med dig" sa han
"Nej" sa jag hårt och tog av mig ringen "Och den här ringen kan du ge någon som betyder lika mycket som jag gjorde en gång" sa jag och la ringen i hans hand. Sen så sprang jag ifrån honom.


Chapter 54 - "Jealous"

"Så jävla lågt" sa jag med ett skratt till Justin när jag och Summer gick förbi honom. Jag hörde hur han drog in andan och kände Brookes bitchblick i ryggen, men det var ingenting jag brydde mig om. För det var inte värd det.


Om jag ska beskriva mig dag så såg det ut såhära: Vakna, följa med Summer till dansträningen, prata med Justin, se hur kul Justin och Brooke har tillsammans och kom tillbaka till vårat rum igen. Alltså inte nånting speciellt igentligen.
"När börjar sånglektionen?" frågade jag Summer och satte upp mit hår i en hästsvans
"Om 32 minuter" sa hon och log


"We have time to do other things"

"Då har vi tid att göra andra saker" sa jag och log
"Ja" log Summer "Ska vi ut?" frågade hon och jag nickade
Ute fanns det inte så många personer, vilket var skönt för vart än jag gick så gav folk mig olika blickar. Jag försökte att inte bry mig om det ljudet jag hörde bakom trädet, där det fanns ett bord med fyra stolar. Där på stolarna satt Justin och Brooke. Justin hade ryggen emot mig så han såg mig inte men Brooke såg mig och det gjorde henne så glad över att se mig avundsjuk. Ja jag var avundsjuk på henne. Varför? Jo för att "dom onda får alltid de dom vill" det citatet stämmde in i detta situation.

*

Sånglektionen gick snabb och nu skulle vi ha lunch.
"Gå och ät ni" sa jag och Summer stannade till "Jag ska träna lite dans" sa jag och Summer nickade.
Jag gick till vårat rum och bytte om till danskläder, efter det så sprang jag till danssalen.När jag kom in så möttes jag inte av det jag hade förväntat mig utan av två läppar ihoppressade i en kyss. Min hjärna försökte att inte koppla ihop det, andningen hade aldrig varit så svårt, mitt huvud var yr och det kändes som att hela min kropp var livlös. Jag flämtade till för att kunna andas bättre och då kollade båda dom på mig, Justin och Brooke.
"Alicia" utbrast Justin
Med all fart jag hade så sprang jag därifrån. Medans jag sprang så tänkte jag på allting vi hade gått igenom. Var jag bara den första bästa som han lekte med och sen gick till nästa? Att jag kunde vara så blind att tro på honom eller så osmart att tro på allt han sa till mig. Efter ett tag så gav jag upp. Jag var för trött, svag och framförallt så äcklades jag av mig själv. Jag satte mig vid en bänk och försökt hämta luft.
"Alicia" hörde jag Justin säga
"Kom inte nära mig" sa jag och satte mig upp för bänken. Men han gjorde det endå, han kom emot mig även om jag backade bakåt varje gång. "Kom inte närmre" skrek jag. Men han lyssnade inte.
"Alicia" sa han med en skakande röst "Låt mig förklara" sa han och jag kollade hårt i honoms ögon
"Justin vi är inte tillsammans, du behöver inte förklara nånting" röt jag och kollade ner 
"Alicia du gråter" mumlade Justin
"Det kanske är en normal reaktion, för du gjorde slut med mig och sa att du skulle ut på turneé, du sa att det inte skulle fungera men sen så går du och kysser en annan" sa jag
"Du älskar mig" sa Justin och tog tag i mina händer
"Nej Justin det gör jag inte" sa jag och puttade honom på bröstkorgen "Gå och hitta en annan tjej som kan få di att vara glad för några sekunder" röt jag och slog till honom på bröstkorgen igen "Men med mig Justin" sa jag och tog ett djupt andetag "Så är du färdig" med de orden så lämnade jag Justin Bieber bakom mig. Och det jag tänkte på? Well jag ska vinna den här tävlingen, bara för att se Brookes reaktion och så ska jag göra allting för att plåga Justin, precis som han gjorde med mig.


Jag är fortfarande sjuk och får snabbt huvudvärk av datorn så darför är upptraderingen dålig.

Chapter 53 - "So Fucking Low"

Jag kollade på alla bilder på mig och Alicia, så lyckliga vi var då, men nu sabbade jag allting. Men det var såhär det måste vara annars skulle det inte fungera.


Alicias PerspektivGrinnat, grinnat och grinnat, det var det enda jag hade gjort sen jag sprang ifrån Justin. Just nu satt jag på en soffa med en filt över mig och grät. Summer hade försäkt få mig på bättre humör men det hade inte fungerat så bra. Plötsligt så knackade det på dörren. Summer satte sig upp på sängen och gick emot dörren. För en sekunde så ville jag att Justin skulle stå där, men det gjorde han inte utan Sanna, Gabriella och Jasmin stog där. När dom såg mig så sprang dom fram till mig och kramade mig.
"Han är inte värd dig Alicia" mumlade Jasmin och torkade mina tårar
"Jasmin har rätt, han är inte det" sa Sanna
"Vart är den där idioten?" röt Gabriella "Jag ska döda honom" sa hon. Jag hade aldrig sett Gabriella så upprörd för hon var inte det bråkiga typen.
"Han är inte värd det" mumlade jag och tog tag i Gabriellas arm. Hela dagen spenderade jag och Summer med Gabriella, Sanna och Jasmin.

*

"Kommer du på danslektionen idag?" frågade Summer och jag stelnade till
"Jag tror inte det" sa jag och kollade ner "Jag vet inte om jag kommer att kunna se honom utan att bryta ihop" sa jag och skrattade - glädjelöst.
"Jag kan stanna med dig" log Summer och jag skakade på huvudet


"You can go, i´ll be fine"

"Du kan inte sluta gå på danslektionerna pågrund av mig Summer" sa jag "Gå du jag klarar mig" log jag
"Okej då" muttrade Summer "Men jag kommer tillbaka snart" log hon och jag besvarade hennes leende. Jag och Summer gick ut samtidigt, hon skulle på danslektionen och jag skulle  ut och gå.
"Hej då" sa jag och kramade Summer när vi var vid dörren till danssalen
"Hej då" sa Summer och gick in.

*

"Förlåt" sa en person jag i detta fall inte ville höra, se eller ens känna lukten av. Det var han, som just krockade i mig
"För vadå?" frågade jag och kollade hårt i honoms ögon, som inte var världens finaste hasselbruns färgade ögon utan rödsprängda. Det gjorde ont att se att det var pågrun av mig men det var ju hans fel, han ville göra slut.
"För att jag krocka i dig" mumlade han och kollade ner
"Det gör inget" mumlade jag och gick iväg. Jag kollade bakåt och såg att han hade händerna i byxorna och kollade på mig, men när jag kollade på honom så vände han om och gick till danssalen. Även om jag försökte att inte tänka på honom så mycket så gick det inte. Jag visste även om jag försökte att få ut honom från min hjärna kommer han alltid finnas i mitt hjärta, hur ont det än skulle göra. Men jag var tvungen, det skulle vara bäst för oss båda. Jag satte mig på en bänk lite utanför danssalen och lyssnade på musik från ipoden, medans jag väntade på att Summer skulle komma. 

20 minuter senare så öppnade dörren till danssalen och ut kom Justin och Brooke. Justin hade armarna runt hennes axlar och båda skrattade och hade kul. Det stack till i hjärtat att se dom sådära men jag måste vänja mig med att jag och Justin hade gjort slut. Jag såg att Summer sprang emot mig.När hon var framme vid mig så kramade hon om mig och jag skrattade till.
"Bry dig inte om dom" sa hon och jag tog bort blickan från dom
"Det finns ingenting att bry sig" om sa jag och rykte på axlarna
"Så jävla lågt" sa jag med ett skratt till Justin när jag och Summer gick förbi honom. Jag hörde hur han drog in andan och kände Brookes bitchblick i ryggen, men det var ingenting jag brydde mig om. För det var inte värd det.


Angående Upptraderingen

Jo det är såhära att jag är sjuk. Så darför är det lite svårt för mig att sitta vi datorn, pågrund av att jag har huvudvärk, hosta och så fryser jag som inne i helvete. Jag ska börja på en ny del nu men jag vet inte omm den kommer upp idag- Ciao/Demhat

Chapter 52 - "Surprise"

"Justin!" utbrast jag "Kolla vad gullig ankan är" sa jag och pekade på den. Justin sa ingenting utan skrattade bara och la sina armar runt min hals.
"Jag älskar dig" viskade han i mitt öra.


"Kan du inte sova över hos oss idag?" frågade Jasmin när vi var framme vid deras hotell
"Jag får inte" sa jag och suckade
"Jaha" sa hon besviken
"Men jag kommer till er imorgon" sa jag och alla tre log
"Bra" sa Sanna
"Hej då" sa jag och Justin tog tag i min hand
"Hej då" sa alla tre i kör

Jag och Justin pratade medans vi gick till RockCamp.
"Alicia" sa Justin mjukt och jag kollade på honom "Du vet överraskningen, kan vi inte ta den nu?" frågade han och log.


"If you want it"

"Om du vill det" log jag
"Bra, men jag måste ringa Kenny först" sa han och fiskade upp sin mobil.

*

"Gud vad fint det är" mumlade jag när vi kom fram till det ställe Justin hade överraskningen. "Du behövde inte göra allt detta Justin" sa jag och log
"Jag vill" sa han och log. Vi stog på en terras vid stranden och på terrasen hade dom dukat upp med mat.
Justin drog ut stolen så att jag kunde sätta mig.


"Thank you"

"Tack" sa jag och skrattade
"Jag hörde att du gillar choklad, så darför så tänke jag att kladdkaka med grädde skulle sitta perfekt" sa Justin efter att vi hade ätit upp våran mat.
"Då hörde du helt rätt, för jag älskar choklad" sa jag och stoppa in skeden med en kladdkaka bit i munnen.
"Du har grädde på näsan" skrattade Justin och tog bort det

*

"Vad tänker du på?" frågade Justin när vi gick hand i hand längst strand kanten
"Oss" svarade jag ärligt och kollade på honom
"Alicia, jag vill ge dig nånting" sa han och tog upp en ask ur sin ficka "Det är ingen förlovnings ring" försäkrade han och öppnade asken"Det är en promise ring" sa han och tog upp ringen ur asken. "Jag vill att du ska veta att jag alltid kommer att vara tillsammans med dig, tills den dagen du inte vill" sa han och satte på ringen på mitt finger.
"Justin jag vet inte vad jag ska säga, den är jätte fin" stammade jag fram
"Jag älskar dig" sa han och pressade sina läppar mot mina
"Jag älskar dig också" sa jag efter kyssen

*

Medans jag och Justin pratade längst strand kanten så ringde hans mobil. Han svarade med ett leende men efter några sekunder gick det leende till nånting helt annat, han såg så ledsen ut.
"Justin vad hände?" frågade jag och kollade på honom efter att han hade lagt på "Vem var det som ringde?" frågade jag igen och försökte få ögonkontakt med honom.
"Det var Scooter" sa han hest
"Jaha, vad sa han?" frågade jag och försökt en gång till att få ögonkontakt med honom och det fick jag. Men jag möttes inte av glad ögon utan tårfyllda.
"Justin vad har hänt?" frågade jag igen
"Jag ska ut på turneé efter finalen" sa han och jag stelnade till. Det var ju om 1 vecka.
"Hur länge blir du borta?" frågade jag och föröskte kontrollera rösten
"5 månader" sa han
"Vi kommer att klara av det" sa jag och tog tag i hans händer "Jag kan åka till dig när jag kan och så har vi ju skype, telefon och sms" log jag och Justin suckade
"Fattar du inte Alicia?" sa han och släppte mina händer "Det kommer inte att fungera" sa han och jag kände som att jag fick sparkar i magen.
"Hur mycket jag än vill så går det inte" sa han hest och jag såg hur han kämpade emot att hans tårar inte skulle komma.


"So you want to break up?"

"Så du vill göra slut?" frågade jag och höjde på ögonbrynen
"Ja" sa han kort. Och då brast det för mig, jag sprang såfort jag kunde ifrån honom.

Justins perspektiv
Jag hade aldrig kännt mig så svag. När Alicia sprang ifrån mig kände det som att hon tog min andra halva med sig. Jag satte mig ner på en bänk och fiskade upp min mobil. Jag kollade på alla bilder på mig och Alicia, så lyckliga vi var då, men nu sabbade jag allting. Men det var såhär det måste vara annars skulle det inte fungera.


Bara för att det har varit dålig upptradering blev det en längre kapitel:)

Chapter 51 - "Best Friends"

"Jag vet" sa han och skrattade "Men jag måste gå nu" sa han och pussade mig på kinden.
"Okej, syns senare" sa jag och log


"När kommer dina vänner?" frågade Summer när vi satt vid ett bord och åt våran lunch
"Om 3 timmar" sa jag och log
"Hur länge stannar dom kvar?" frågade hon och tog en klunk av sitt vatten
"1 vecka" sa jag och Summer nickade

*

"Jag går nu" sa jag till Summer efter att Gabriella hade ringt mig och sakt att de var framme i LA
"Okej, syns senare" log hon
"Alicia" hörde jag Justin skrika. Jag kollade bakåt och såg att han var påväg till mig. "Vart ska du?" frågade han och log


"Gabriella, Sanna and Jasmin have come here to LA, so I will meet them"

"Gabriella, Sanna och Jasmin har kommit hit till LA, så jag ska träffa dom" log jag
"Okej, men du får överraskningen ikväll" sa han och blinkade med ena ögat "Jag hämtar dig klockan åtta" sa han
"Okej syns då" sa jag och Justin pussade mig på kinden

*

"Så hur är det mellan dig och Bieber?" frågade Jasmin såfort jag kom in i hennes rum där Gabriella och Sanna också var i.
"Bra" log jag "Så vad tycker ni om LA?" frågade jag
"As coolt" utbrast Sanna
"Kan vi inte gå ut och kolla runt här i LA?" frågade Gabriella
"Jo det kan vi" sa jag och vi alla fyra gick ut från Jasmins hotell rum.

"2 choklad kulor" sa jag till tjejen som stog i glass ståndet
"Här" sa hon och log
"Tack, hur mycket?" frågade jag
"3 dollar" sa hon och jag gav henne pengarna
"Så vad ska vi göra nu?" frågade jag såfort jag satte mig på en bänk bredvid Sanna. Gabriella och Jasmin satt på bänken bredvid oss.
"Ingen anning" sa Sanna
"Kan vi inte gå till en strand eller nånting?" frågade Jasmin "Du vet man måste ju gå till en strand när man är i LA" sa hon och skrattade
"Varför?" frågade jag och slickade min glass
"Killar?" sa hon och gjorde en gäst med sin hand


"Haha, it´s the only thing you think about" 

"Haha, det är det enda du tänker på" skrattade jag
"Det är det enda hon har pratat om hela resan" sa Gabriella
"Aja kom då, så går vi till en strand" sa jag

*

"Han är så snygg" utbrast Jasmin när en kille gick förbi oss på stranden
"Du har sakt det om alla killar som har gått förbi oss" sa Sanna och tog en klunk från sin cola
"Men alla är snygga" sa Jasmin och jag skrattade
Plötslig kände jag två händer över mina ögon. Jag kände direkt att det var han.
"Chuck Norris" skrattade jag och han tog bort sina händer
"Skit kul Alicia" sa hon och log stort
"Vad gör du här?" frågade jag
"Hade inget bättre för mig så jag tänkte på att jag kunde komma hälsa på dig" sa han och log
"Naww" hörde jag Sanna säga bakom oss"Justin!" utbrast jag "Kolla vad gullig ankan är" sa jag och pekade på den. Justin sa ingenting utan skrattade bara och la sina armar runt min hals.
"Jag älskar dig" viskade han i mitt öra.