Chapter 67 - "Dream"

"Du är tidig" idag sa pappa när jag kom tillbaka till hotellet. Efter att ha spenderat nästan hela dagen med Summer.
"Det är väll bra?" sa jag och satte mig bredvid honom
"Oh just ja, en kille var hit idag och sa att jag skulle ge dig det hära" sa pappa och gav mig ett kuvert "Han hade ett par solbrillor och en mösa på sig så jag såg inte vem det var" fortsatte han. Först så tänkte jag att det kanske var ett fan brev, så jag öppnade kuveret. Men jag hade fel, kuveret var från någon annan. Justin...

"Jag vet inte hur jag ska börja men jag vi bara säga att jag älskar dig och har altid gjort det, jag vet att jag började dejta Brooke efter att vi hade gjort slut men det var inget märksvärdigt. Jag gjorde det för att glömma dig. Jag började dejta många tjejer för att glömma, för att intala mig själv att jag var över dig. Det gick bra ett tag men sen så märkte jag att du var den enda jag tänkte på, du var den enda som jag älskade och älskar fortfarande. Du tycker säkert att jag är konstig för att jag skrev ett kuvert till dig för att beskriva mina känslor men jag visste inte hur jag skulle säga till dig. Jag vet att du inte tror att jag äskar dig men det är inte sant. Jag kommer att göra allting för att vinna dig igen, tills jag tar mitt sista andetag på denna jord eller på en helt annan planet. Jag kommer att älska dig oavsett vad. De tiderna jag spenderade med dig var det bästa men även de svåraste tiderna i mitt liv. Du kommer alltid att vara min första stora kärlek, you will always make me crazy. Du kom in så sent i mitt liv men gick så snabbt ut från det. Men jag ska vinna tillbaka dig det är mitt livsmål. Ringen du får med i det här brevet tillhör dig och ingen annan. Jag älskar dig / Justin♥Jag läste brevet om och om igen medans tårarna rann ner. Jag älskade honom även, precis som Justin hade jag också velat intalat mig själv att jag inte var kär i honom, men det gick inte, det går inte fortfarande. Jag kollade p ringen, det var promise ringen som Justin gav mig. Jag ställde mig upp och hämtade min mobil. Jag kollade bland mina kontakter och hittade Justins nummer. Jag tvekade först men sen så ringde jag honom.
"Alicia" sa han chockat. Jag hörde att han hade grinnat och det gjorde så ont att veta att det var mitt fel
"Justin" viskade jag och torkade bort mina tårar
"Alicia, jag kommer dit nu" sa han och jag hörde att han tog sina nycklar "Är du på hotellet?" frågade han
"Ja" sa jag med en låg röst
*
10 minuter senare hörde jag att någon knakade på dörren. Jag ställde mig upp och öppnade dörren, där stod han. Med blöta kläder, blöt hår och ett leende på läpparna. Jag log stort och slängde mig runt hans hals. Han skrattade och vi backade bak. Justin stängde dörren med sin fot men han fortsatte att krama mig.
"Vet du hur mycket jag har saknat dig" sa han och kollade mig djupt i ögonen
"Jag med" sa jag och han smekte min kind med sin tumme
"Vart är din pappa?" frågade han och kollade runt i rummet. Jag skrattade till, han brydde sig verkligen om allt och alla.
"Han har ett eget rum" sa jag och log
"Så det betyder att vi kan göra vad vi vill" sa han och blinkade med ena ögat
"Keep dreaming Bieber, keep dreaming" sa jag och lossnade från hans grep. Han sa ingenting utan satt sig på sofan bredvid mig.
"Du får välja film" sa jag och han gick till hyllan
"Vad sägs om denna?" frågade han och visade mig "The notebook"
"Du vet att jag hatar den filmen" sa jag och han skrattade
"Jag vet, du hatar alla kärleksfilmer" sa han och la tillbaka filmen på hyllan igen
"Varför frågade du då om vi kunde se filmen?" frågade jag och log
"Jag vill bara vara säker på att du inte har förändrats" sa han
"Så fick du svar på din fråga?" frågade jag och la armarna i kors
"Ja det fick jag" sa han och satte sig bredvid mig "Du är fortfarande den tjejen som jag älskar, den tjejen som hatade mig från början, som sen började gilla mig, efter det så började hon älska mig och nu är jag förälskad i henne." sa han och smekte min kind. Utan att tänka på vad jag gjorde så pressade jag mina läppar mot hans. Först var han stel men sen så mjuknade han upp och kysste mig passionerad. Jag la mig ner i sofan utan att avsluta kyssen. Justin låg gränsle över mig och kysste mig.
"Jag älskar dig" mumlade han mot mina läppar. Och kysste mig igen.
"Jag älskar dig också" sa jag och kollade in i hans hassel bruna ögon.
*
"Du ser jätte rädd ut" sa jag och skrattade. Jag och Justin hade precis sett en skräck film, nämligen Paranormal activity 2.
"Det är inte kul Alicia" sa han skräckslaget. Vilket gjorde så att jag skrattade mer. "Jag fattar inte, varför blir inte du rädd?" frågade han och jag rykte på axlarna.
"Alla är väll inte lika feg som dig" sa jag och Justin gapade
"Det var dumt sakt" sa han och puttade med läppen. Jag sa ingenting utan tog la mina händer på hans kinder och pressade mina läppar mot hans läppar.
"Bättre?" frågade jag efter kyssen
"Mycket" sa han och log
"Klockan börjar bli mycket" sa han och ställde sig upp "Dags för mig att åka hem" sa han och gick mot dörren.
"Vänta" sa jag och ställde mig bredvid honom "Kan du inte sova över här ikväll?" frågade jag
"Vill du det?" frågade han
"Nej du vet jag frågade dig utan att jag vill" sa jag med ironi i rösten "Klart jag vill" sa jag och Justin skrattade. Det skrattade som gjorde att alla tjejer smällte. Jag älskar han skratt, för man blir varm innombords när han skrattar.
"Då stannar jag" sa han och jag log stort.
*
"Jag har drömmt om det här ända sedan jag gjorde slut med dig" sa han och lekte med mitt hår. Vi låg i sängen och jag hade mitt huvud på hans bröstkorg. Att lyssna på hans hjärtslag var det bästa som fanns.
"Mitt hjärta slår för dig" sa han och jag kollade upp på honom
"Jag älskar dig" mumlade jag och han log
"Jag älskar dig också" sa han och pussade min panna "Trodde du att det skulle bli vi igen efter att vi hade gjort slut?" frågade Justin.
"Jag ville men jag trodde inte att vi skulle bli tillsammans igen. Inte efter att jag såg att du började dejta Brooke och andra tjejer" sa jag och kollade upp på honom.
"Trodde du?" frågade jag
"Jag ville också men trodde inte, men ändå hade jag hopp. Jag brukade nästan aldrig komma ihåg mina drömmar men efter att vi träffade första gången så ser jag bara dig i mina drömmar" sa han och log
"God natt" sa jag när vi hade pratat i över en timme.
"God natt" sa han.
Jag tänkte på allt som hade hänt idag, jag kan forfarande inte förstå att det var Justins armar som låg runt min midja. Det var som en dröm och om det var en dröm så vill jag inte vakna. Inte nu, inte imorgon, aldrig.

Postat av: sandra

Ja dom är tillbaka!!!!!!!!!!! MER

2012-04-14 @ 20:24:17
Postat av: Josse

Hej! Din blogg är med och tävlar i ”blog awards 2012” på min blogg i kategorin ”Bästa Novell blogg”! Se till att få dina läsare att rösta på dig, så vinner du en jättestor och fin länkning på min blogg, och kan alltså få flera läsare! ”Blog awards” avslutas söndag den 22 April! Lycka till! Kram Josse<3

Direktlänk: http://foreverbbieber.blogg.se/2012/april/blog-awards-2012.html#comment

2012-04-15 @ 18:21:27
URL: http://foreverbbieber.blogg.se/
Postat av: Lina

Meeeer<3

2012-04-18 @ 21:00:41
Postat av: Josse

Hej! Nu är vinnarna i blog awards 2012 uppe! Gå in och kolla om det blev du som vann! Ha en fortsatt bra dag!

Kram<3

2012-04-26 @ 17:10:57
URL: http://foreverbbieber.blogg.se/
Postat av: Anonym

jätte bra:D

2012-04-29 @ 22:16:44

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: