Chapter 53 - "So Fucking Low"

Jag kollade på alla bilder på mig och Alicia, så lyckliga vi var då, men nu sabbade jag allting. Men det var såhär det måste vara annars skulle det inte fungera.


Alicias PerspektivGrinnat, grinnat och grinnat, det var det enda jag hade gjort sen jag sprang ifrån Justin. Just nu satt jag på en soffa med en filt över mig och grät. Summer hade försäkt få mig på bättre humör men det hade inte fungerat så bra. Plötsligt så knackade det på dörren. Summer satte sig upp på sängen och gick emot dörren. För en sekunde så ville jag att Justin skulle stå där, men det gjorde han inte utan Sanna, Gabriella och Jasmin stog där. När dom såg mig så sprang dom fram till mig och kramade mig.
"Han är inte värd dig Alicia" mumlade Jasmin och torkade mina tårar
"Jasmin har rätt, han är inte det" sa Sanna
"Vart är den där idioten?" röt Gabriella "Jag ska döda honom" sa hon. Jag hade aldrig sett Gabriella så upprörd för hon var inte det bråkiga typen.
"Han är inte värd det" mumlade jag och tog tag i Gabriellas arm. Hela dagen spenderade jag och Summer med Gabriella, Sanna och Jasmin.

*

"Kommer du på danslektionen idag?" frågade Summer och jag stelnade till
"Jag tror inte det" sa jag och kollade ner "Jag vet inte om jag kommer att kunna se honom utan att bryta ihop" sa jag och skrattade - glädjelöst.
"Jag kan stanna med dig" log Summer och jag skakade på huvudet


"You can go, i´ll be fine"

"Du kan inte sluta gå på danslektionerna pågrund av mig Summer" sa jag "Gå du jag klarar mig" log jag
"Okej då" muttrade Summer "Men jag kommer tillbaka snart" log hon och jag besvarade hennes leende. Jag och Summer gick ut samtidigt, hon skulle på danslektionen och jag skulle  ut och gå.
"Hej då" sa jag och kramade Summer när vi var vid dörren till danssalen
"Hej då" sa Summer och gick in.

*

"Förlåt" sa en person jag i detta fall inte ville höra, se eller ens känna lukten av. Det var han, som just krockade i mig
"För vadå?" frågade jag och kollade hårt i honoms ögon, som inte var världens finaste hasselbruns färgade ögon utan rödsprängda. Det gjorde ont att se att det var pågrun av mig men det var ju hans fel, han ville göra slut.
"För att jag krocka i dig" mumlade han och kollade ner
"Det gör inget" mumlade jag och gick iväg. Jag kollade bakåt och såg att han hade händerna i byxorna och kollade på mig, men när jag kollade på honom så vände han om och gick till danssalen. Även om jag försökte att inte tänka på honom så mycket så gick det inte. Jag visste även om jag försökte att få ut honom från min hjärna kommer han alltid finnas i mitt hjärta, hur ont det än skulle göra. Men jag var tvungen, det skulle vara bäst för oss båda. Jag satte mig på en bänk lite utanför danssalen och lyssnade på musik från ipoden, medans jag väntade på att Summer skulle komma. 

20 minuter senare så öppnade dörren till danssalen och ut kom Justin och Brooke. Justin hade armarna runt hennes axlar och båda skrattade och hade kul. Det stack till i hjärtat att se dom sådära men jag måste vänja mig med att jag och Justin hade gjort slut. Jag såg att Summer sprang emot mig.När hon var framme vid mig så kramade hon om mig och jag skrattade till.
"Bry dig inte om dom" sa hon och jag tog bort blickan från dom
"Det finns ingenting att bry sig" om sa jag och rykte på axlarna
"Så jävla lågt" sa jag med ett skratt till Justin när jag och Summer gick förbi honom. Jag hörde hur han drog in andan och kände Brookes bitchblick i ryggen, men det var ingenting jag brydde mig om. För det var inte värd det.


Postat av: Marielle

Grymt jävla bra. :)

2011-11-11 @ 20:21:21
URL: http://firststeptwoforever.blogg.se/
Postat av: Cherry

SÅ braa :D ♥♥

Massor med kärlek till novellen :D ♥

2011-11-11 @ 23:59:31
Postat av: Sara

As bra!!

2011-11-12 @ 17:13:09

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: